Recuperare medicala, Medicina fizica si Balneologie Iasi

Specialitatea de Recuperare medicala, Medicina fizica si Balneologie se ocupa cu reabilitarea in diferite afectiuni ce vizeaza functionalitatea motorie. Implica o abordare personalizata, adaptata fiecarui pacient in parte. Este indicata de obicei pentru boli reumatice, afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice si post-traumatice.

Te asteptam la Equilibrium Iasi – Recuperare medicala, Medicina fizica si Balneologie – cu urmatoarele servicii medicale:

  • consultatie si control;
  • recomandari tratament fizioterapie – curenti galvanici, diadinamici, Trabert, TENS, magnetoterapie, terapie ultrasunete, laser terapie;
  • recomandari kinetoterapie si masaj terapeutic;
  • infiltratii paravertebrale, intra-articulare si periarticulare.

Obiectivele sunt imbunatatirea mobilitatii, reducerea durerii, imbunatatirea performantelor si a functionalitatii fizice – pentru o calitate mai buna a vietii si pentru a te bucura de viata fara dureri musculare sau articulare. Recuperarea nu inverseaza sau anuleaza daunele cauzate de boala sau o leziune, ci mai degraba ajuta la imbunatatirea starii de sanatate, a functionalitatii si mobilitatii.

Oferim servicii medicale complexe, sustinute de echipamente medicale moderne si performante. Suntem orientati catre nevoile pacientilor care ne trec pragul si mereu in cautarea programelor cele mai eficiente de recuperare.

Sanatatea trebuie sa fie o prioritate! La Equilibrium Iasi – Recuperare medicala, Medicina fizica si Balneologie – ne angajam sa oferim servicii medicale de calitate, sigure, eficiente si prompte.

Pentru a programa o consultatie, suna la 0332 401 255

Puteti trimite acest articol medical