INTREBARI FRECVENTE

Cele mai frecvente intrebari puse de catre persoanele care ne cer ajutor.

Cum se pot accesa gratuit serviciile clinicii?

Marea majoritate a serviciilor pot fi furnizate gratuit , fiind decontate de VAS Iasi. Pentru a beneficia de gratuitate prezentati-va cu un bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist, pentru una din specialitatuile noastre.

Trebuie sa am bilet de trimitere de fiecare data cand am nevoie de o consultatie?

Nu. Biletul de trimitere este necesar prima data cand va prezentati. Pentru patologiile cronice nu va mai fi nevoie sa obtineti alt bilet de trimitere. Mai multe informatii despre subiect va pot acorda medicii dvs.

Este necesar sa am la mine cardul de sanatate?

Da, daca doriti sa beneficiati de servicii decontate de CAS (gratuite). Daca intentionati sa achitati contravaloarea serviciilor, nu aveti nevoie de card.

Cum ma pot programa la un anumit medic?

Sunati la nr de telefon de contact si personalul nostru va fi incantat sa va programeze la data dorita de dvs.

Acordati gratuitati sau promotii?

Da. In fiecare luna oferim gratuit un numar de consultatii /servicii,in afara celor obisnuite. Urmariti pagina noastra de promotii sau sunati la nr de contact pentru a afla care sunt ofertele lunii?

Desfasurati activitati caritabile?

Da. Pentru ca ne pasa de oameni si vrem sa schimbam,pe cat ne sta in putere, fata lumii in care traim, desfasuram frecvent activitati caritabile, precum si programe de preventie si educatie pentru sanatate. Avem colaborari cu un numar de fundatii din Iasi, dar si cu persoane fizice si credem ca eforturile noastre au adus un plus in calitatea vietii celor cu care ne-am intersectat.