Ne practicăm meseria cu pasiune, suntem entuziaști, suntem pregătiți în spiritul respectului față de pacient și al profesionalismului în centre de renume din străinătate, mulți dintre noi fiind și în prezent angrenați în activități de cercetare, având studii doctorale sau proiecte de colaborare cu centre academice din țară și de peste hotare.
- Consultaţie și control
- EKG
- Ecocardiografie
- Holter tensiune arterială
- Holter EKG
- Pulsoximetrie
- Consultație chirurgie vasculară
- Control chirurgie vasculară
- Ecografie Doppler vascular
- Indice gleznă braț
- Scleroterapie
- Pansament
- Consultaţie dermatologie
- Control dermatologie
- Mezoterapie (celulită, vergeturi, scalp, mâini)
- Electrocauterizare leziuni
- Peeling chimic
- PRX33
- Fire PDO (mâini, brațe, abdomen, pleoape, contur buze)
- Injectare toxină botulinică
- Injectare Acid Hialuronic
- Terapia Vampir (PRP)
- PB Serum
Dermatologia este o ramură a medicinei care se ocupă de piele și bolile sale.
Dermatologia urmărește explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase (infecțioase).
Dermatologia acoperă și domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală). Un dermatolog are grijă atât de bolile pielii, în sensul cel mai larg, cât și de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului și unghiilor.
Pielea este un organ viu care constituie învelișul corpului. Funcția pielii este de a asigura o protecție împotriva agenților chimici și fizici, întărită prin acțiunea keratinei și a melaninei. Ea joacă un rol senzorial mulțumită receptorilor nervoși microscopici, sensibili la pipăit, durere și temperatură.
- Consultație diabet, boli de nutriție și metabolism
- Indice gleznă-braț
- Consiliere nutrițională
- Control nutriție
- Testare hemoglobină glicozilată
- Test glicemie (sânge capilar)
- Teste de sensibilitate
- Administrare de tratament prin puncție venoasă / injectarea părților moi
- Adeverință medicală diabet
- Referat medical diabet
Vorbim de complicații foarte severe, ce provoacă anual milioane de decese.
Cum afecțiunea are implicații serioase din perspectiva persoanelor afectate, pacientul cu diabet necesită sprijinul unei echipe multidisciplinare, care are în centrul ei cea mai importantă persoană, respectiv chiar cel ce are diabet.
El este beneficiarul activităților, dar și truditorul pentru reușita lor – să trăiască cu o boală, fără a fi bolnav.
Este momentul să acționăm cu mai multă implicare ca până acum, pentru a preveni și a controla mai bine boala, prevenind în acest fel complicațiile asociate.
O altă problemă importantă în zilele noastre, aflată în strânsă legătură cu bolile cronice netransmisibile este reprezentată de starea de nutriție a populației.
Creșterea explozivă a bolilor metabolice a creat necesitatea tratamentului și a profilaxiei nutriționale a acestora. Terapia nutrițională folosește știința nutriției și are ca scop să ajute persoanele cu boli cronice (diabet zaharat, hipertensiune arterială, etc.) în a controla boala, a menține parametrii metabolici optimi prin aplicarea unui plan nutrițional adaptat.
- Ecografie abdominală
- Ecografie tiroidă
- Ecografie cardiacă
- Ecografie Doppler vascular
Ecografia diagnostică este o tehnică imagistică larg utilizată. Ea a înlocuit un număr mare de tehnici radiologice sau scintigrafice.
Este o tehnică rapidă și inofensivă care oferă posibilitatea de a explora numeroase organe, fără a expune organismul la riscurile, disconfortul sau invazivitatea metodelor anterioare.
Ecografia folosește pentru diagnostic ultrasunetele. Principiul de bază este cel al radarului (sonarului), adică emiterea unui semnal de ultrasunete care întâlnește diferite țesuturi. Acestea vor reflecta semnalul care, la rândul lui va fi receptat, prelucrat și transformat în imagine alb-negru pe ecranul monitorului.
Explorarea Doppler detectează și vizualizează fluxul sau mișcarea vaselor sanguine accesibile. Conform acestor tehnici, ultrasunetele dirijate de către un reflectant în mișcare se vor întoarce la emitor, sub forma unui ecou, cu frecvența diferită de cea inițială.
Acest principiu este utilizat pentru detectarea circulației sanguine, diferențierea dintre o venă și o arteră, depistarea unei obstrucții vasculare și determinarea circulației de la nivelul cavității cordului.
- Consultație endocrinologie
- Control endocrinologie
- Ecografie tiroidiană
Endocrinologia ca specialitate medicală studiază hormonii și glandele cu secreție internă.
Hormonii reprezintă mesagerii organismului, modul prin care diferite etaje funcționale ale acestuia comunică între ele. Când această comunicare este perturbată, pot apărea dezechilibre complexe, care, rămase netratate, vor afecta grav metabolismul, sistemul cardio-vascular, funcțiile mentale precum și numeroase alte aparate și sisteme.
Direcția actuală în endocrinologie, direcție la care ader ca specialist, se referă la o prevenție a agravării. Majoritatea afecțiunilor endocrine pot fi detectate în fază subclinică, iar prin diagnosticul precoce și tratamentul adecvat pot fi evitate complicațiile și evoluția nefavorabilă.
- Electroterapie (curenti galvanici, diadinamici, Trabert, TENS )
- Electrostimulare
- Kinetoterapie
- Terapie cu ultrasunete
- Laserterapie
- Magnetoterapie
- Masaj segmentar / general
- Consultație ginecologie
- Control ginecologie
- Ecografie endovaginală
- Ecografie sarcină
- Ecografie pelvină
- Montare sterilet
- Extragere sterilet
- Scos fire postoperator
- Kinetoterapia afecţiunilor ortopedo-traumatice
- Kinetoterapia afecţiunilor neurologice
- Kinetoterapia patologiei reumatismale
- Kinetoterapia deficienţelor fizice ale coloanei vertebrale
- Program de recuperare individualizat
- Programe terapeutice complete
- Masaj terapeutic
- Masaj de relaxare
- Drenaj limfatic general
- Drenaj limfatic segmentar
- Gimnastică medicală
Kinetoterapia este o formă terapeutică individualizată care, plecând de la programe de exerciții fizice statice și dinamice, se poate folosi în programele terapeutice profilactice, curative și de recuperare. Activitatea fizică este bine cunoscută pentru rolul său în cadrul unei vieți sănătoase. Îi știm cu toții beneficiile pentru trup și minte și o asociem cu un tonus ridicat, o condiție fizică optimă și o stare generală bună de sănătate. În kinetoterapie, activitatea fizică este instrumentul principal de redobândire a capacității de mișcare în condiții normale.
- Consultație medicină internă
- Control medicină internă
- EKG medicină internă
- Spirometrie medicină internă
- Indicele gleznă-braţ Doppler vascular medicină internă
- Pulsoximetrie medicină internă
- Ecografie abdomen superior
- Ecografie abdomino-pelvină
- Holter tensiune arterială
- Holter EKG
- Test Efort
- Examen clinic + aviz;
- Audiometrie;
- examen psihologic;
- EKG;
- Măsurare glicemie;
- Spirometrie;
- Coprocultura;
- Examen coproparazitologic
Conform definitiei date de Organizatia Mondiala a Sanatatii, medicina muncii se ocupa de toate aspectele sanatatii si sigurantei la locul de munca si pune un accent pe prevenirea primara a pericolelor. Medicina muncii este conceputa pentru a proteja angajatii de potentiale riscuri si pericole la locul de munca. Indiferent pe ce tip de activitate se axeaza o companie, este importanta mentinerea sigurantei si sanatatii angajatilor – pentru reducerea costurilor generale de sanatate, imbunatatirea productivitatii si asigurarea unui loc de munca sigur.
Sanatatea la locul de munca are mai multi factori determinanti, inclusiv factori de risc la locul de munca ce pot duce la accidente, boli musculo-scheletice, boli respiratorii, afectarea auzului, probleme circulatorii, tulburari legate de stres, boli transmisibile etc.
Unul dintre obiectivele principale ale medicinei muncii este preventia. Programele de preventie sunt concepute pentru a ajuta la minimizarea riscului de probleme de sanatate in munca si pentru a preveni imbolnavirea sau ranirea angajatilor la locul de munca.
Venim in sprijinul companiilor si angajatilor cu servicii de monitorizare a starii de sanatate, controale medicale de supraveghere, consiliere medicala, precum si intocmirea si prezentarea de rapoarte medicale privind starea de sanatate a angajatilor.
- Consultație neurologie
- Control neurologie
- Oftalmoscopie
- Dinamometrie
- Indicele gleznă-braț Doppler vascular neurologie
- Adeverință neurologie
- Referat neurologie
Neurologia a fost considerată mult timp ca o specialitate cu rezultate diagnostice precise, dar cu posibilități terapeutice limitate. Acest fapt s-a modificat în ultimele trei decenii în mod semnificativ. Multe afecțiuni neurologice beneficiază în prezent de un tratament eficace.
Îmbunătățirea tratamentului bolnavilor cu accidente vasculare cerebrale se datorează – între altele – posibilității unei diferențieri între infarctul ischemic și hemoragie cu ajutorul mijloacelor de diagnostic neuro-radiologic. Pentru tratamentul pacienților cu boala Parkinson există o gamă largă de medicamente cu efecte favorabile. În cazul bolnavilor epileptici, prin administrarea unor preparate diferențiate pentru diverse tipuri de manifestare, se poate obține o sistare completă a crizelor. Bolile infecțioase ale sistemului nervos se pot vindeca în aproape toate cazurile, în situația unui diagnostic exact și precoce.
Scleroza multiplă reprezintă încă o problemă crucială a neurologiei, neexistând încă posibilitatea unei vindecări, dar în anumite forme clinice aplicarea preparatelor pe bază de interferon poate ameliora în mod favorabil evoluția bolii. În cazul majorității bolilor degenerative ale sistemului nervos, malformațiilor sau bolilor neuro-musculare congenitale nu există până în prezent un tratament eficace.
- Consultație oftalmologie
- Control oftalmologie
- Refractometrie
- Tonometrie
- Biometrie
- Teste de vedere binoculare
- Evaluare simț cromatic
- Manevre oftalmologice
- Prescripție ochelari
- Examen fund de ochi
Perimetrie computerizata (Camp vizual) cu perimetru Humphrey Zeiss
Oftalmologia este acea ramură a medicinei care se ocupă cu tratarea bolilor ochiului și a structurilor din jurul acestuia: pleoapele și sistemul lacrimal. Patologia căilor vizuale (nervul optic, căile vizuale centrale) și a cortexului vizual reprezintă un domeniu de graniță între neurologie și oftalmologie, numit neurooftalmologie.
Oftalmologii efectuează operații oculare, palpebrale și pe sistem lacrimal, oftalmologia aparținând în parte de specialitățile chirurgicale
(oftalmochirurgie).
- Consultație ORL
- Control ORL
- Extracție dop cerumen
- Fibroscopie nazo-faringiană
- Electrocauterizare
- Incizie flegmon
- Extracție corpi străini (faringian, auricular, subcutanați)
- Pansament
- Sutură plagă superficială Steril Streep
- Recoltare probe biologice
ORL, prescurtatarea de la Otorinolaringologia, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.
- Consultație inițială;
- Consultație de control;
- Infiltrații periarticulare;
- Pansament plagă
- Consultație Pediatrie
- Control Pediatrie
- Ecografie abdomino-pelvină
- Spirometrie Pediatrie
- Pulsoxitometrie Pediatrie
- EKG Pediatrie
- Otoscopie Pediatrie
- Aerosoli
- Adeverință medicală Pediatrie
- Referat Pediatrie
Pediatria este ramura medicinei care studiază creșterea, dezvoltarea, precum și patologia copilului, de la nou născut până la adolescență. Pe lângă recunoașterea și tratarea bolilor specifice acestei vârste, medicul pediatru trebuie să fie și un bun psiholog, pentru a putea înțelege nevoile și cerințele părinților, și în același timp un prieten al copiilor, pentru a câștiga încrederea micilor pacienți și a face vizita la medic cât mai plăcută.
Prin îmbinarea profesionalismului cu empatia și răbdarea, țintim spre obținerea celor mai bune rezultate terapeutice. Dorim să oferim pacienților noștri posibilitatea de a descoperi că Pediatria este artă care în urma unei colaborări armonioase între medic – copil – părinte, aduce zâmbete pe fețele copiilor și liniște în sufletele părinților.
- Consultaţie Psihiatrie
- Control Psihiatrie
- Psihoterapie / Consiliere
- Adeverinţă Psihiatrie
- Referat Psihiatrie
Psihiatria poate fi definită ca o „disciplină de sinteză” prin care urmărirea și menținerea sănătății mintale – scopul său principal – se obțin luând în considerare diverși factori: psihologici, socio-culturali, politici, juridici, medico-farmacologici. Domeniul psihiatriei se extinde în multe alte specialități medicale. Tulburările psihice și bolile mintale influențează
aproape toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber.
Asemenea tulburări sunt cauzate de interacțiunea unor factori complecși, biologici, sociali și spirituali, care nu pot fi întotdeauna puși în evidență cu siguranță. Sarcina psihiatriei este să clarifice rolul acestor diverși factori și influența lor asupra manifestărilor din cursul bolilor mintale.
- Consultație psihiatrie pediatrică
- Control psihiatrie pediatrică
- Psihoterapie / Consiliere psihiatrie pediatrică
- Terapie comportamentală
- Adeverință psihiatrie pediatrică
- Referat psihiatrie pediatrică
- Certificat medical psihiatrie pediatrică pentru serviciul de evaluare complexă copii la DGASPC
Pentru că știm că nimic nu este mai valoros decât copii noștri venim în întâmpinarea nevoilor lor cu abordare care împletește profesionalismul cu blândețea și răbdarea.
Vă oferim servicii de evaluare, diagnostic și tratament în tulburări psihice: tulburări emoționale, hiperkinetice și de conduită, tulburări de dezvoltare (ale vorbirii și limbajului, ale abilităților școlare), tulburări pervazive de dezvoltare (spectru autist) sau globale (întârzieri mentale), alte tulburări (mutism, ticuri, enurezis etc.), consiliere privind terapiile comportamentale în tulburări de comportament, tulburări din spectrul autist (plan de intervenție, training pentru părinți, monitorizarea evoluției).
Uneori chiar în sfera normalității psihice apar perioade de criză în care putem fi alături de dumneavoastră prin servicii de psihoterapie pentru copii, adolescenți, adulți, familii, cupluri sau grupuri precum și consiliere privind sănătatea mentală (pentru copii sau părinții lor).
Psihoterapie Sistemică
Traumatologie
Psihoterapie Integrativă
Psih. Alina Nacu Florescu
Psihoterapie Integrativă
Terapie Centrată pe Emoții (ECT)
Psihoterapie Integrativă
Psihologie Clinică
- Psihoterapie / Consiliere
- Evaluare psihologică
- Adeverință psihologie
Mintea umană a reprezentat mereu un domeniu al fascinației și misterului. Cu granițe inefabile, trasate de individualitatea fiecăruia, psihicul uman își caută echilibrul într-o lume în care acesta e uneori greu de atins.
Echipa noastră de psihoterapeuți vine în întâmpinarea problemelor dumneavoastră oferind soluții terapeutice, tratamente de ultimă generație, consiliere și psihoterapie, programe de dezvoltare personală, evaluare și strategii de reabilitare.
Drumul regăsirii de sine poate fi uneori anevoios și din acest motiv ne dorim să ne orientăm abordarea spre creșterea confortului dumneavoastră, oferindu-vă un cadru elegant și discret precum și un management de caz personalizat și eficient, adaptat particularităților fiecărei persoane, menit să faciliteze îmbunătățirea, adaptarea și fructificarea potențialului propriu.
- Consultatie
- Control
- Recomandare tratament fizioterapie ( curenti galvanici, diadinamici, Trabert, TENS, laser terapie, magnetoterapie, terapie ultrasunete)
- Recomandare Kinetoterapie si masaj terapeutic
- Infiltratii paravertebrale, intra-articulare, periarticulare
Sub denumirea de Recuperare medicala, Medicina fizica si Balneologie regasim specialitatea medicala care se ocupa cu managementul reabilitarii in diverse afectiuni care altereaza functionalitatea motorie a pacientului.
Reabilitarea presupune intotdeauna o abordare personalizata, adaptata profilului fiecarui pacient in parte. Plaja patologiilor care pot beneficia de pe urma interventiei medicului balneolog includ afectiuni reumatismale, afectiuni ortopedice, afectiuni neurologice si post-traumatice. De asemeni recuperarea medicala vizeaza si domenii fiziologice (care tin de normalitate) ale vietii precum optimizarea functionarii in sarcina si lehuzie, terapie sportiva etc.
- Consultație Reumatologie
- Control Reumatologie
- Intervenție terapeutică Reumatologie (puncții si infiltrații articulare și periarticulare)
- Indicele gleznă-braț Doppler vascular Reumatologie
- Adeverință Reumatologie
- Referat Reumatologie
- Osteodensitometrie
Reumatologia este ramura medicinei care se ocupă de studierea, diagnosticarea și tratamentul unei game largi de afecțiuni pornind de la boli degenerative (artroze, spondiloze), inflamatorii (artrite, tendinite etc.) și autoimune (poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, artropatie psoriazică, lupus). Stările post-traumatice precum și unele afecțiuni neuro musculare, deviații de ax ale coloanei și osteoporoza sunt de asemenea patologii care pot face obiectul intervenției reumatologului.
Experiența clinică ne-a demonstrat că în fața unui tablou simptomatologic care de multe ori tinde să se cronicizeze, atenția, răbdarea și înțelegerea sunt elemente de primă importanță. Aceasta este ceea ce vrem să oferim pacienților noștri, alături de o abordare terapeutică la cele mai moderne standarde.
- Consultație urologie
- Control urologie
- Ecografie reno-vezico-prostată
- Ecografie testiculară
- Montare sondă
- Dilatare uretră
Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.
Organele și structurile anatomice aflate în domeniul urologiei sunt rinichii, glandele suprarenale, uretere, vezica urinară, uretra, cât și organele reproductive masculine: testicule, epididim, vasele deferente, veziculele seminale, prostata și penisul.
Tracturile urinare și reproductive sunt intim legate și, de foarte multe ori, bolile unui sistem vor afecta sistemul complementar.